AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Cumhuriyet Mh. Musevvit Ömer Cd. No11 03030 Afyonkarahisar Türkiye
Vizyon
Eğitim ve öğretim kalitesi ile Türkiye’de tanınmış ve ilk sıralarda tercih edilen; takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen eğitim öğretimde öncü bir lise olmaktır.
Misyon
Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk ilkeleri doğrultusunda çağdaş, laik, demokratik, katılımcı, yaratıcı, bilimsel bir eğitim anlayışı ve nitelikli eğitim-öğretim ile hem üst öğretim kurumuna ve de toplum hayatına uygarlığın getirdiği nitelikte değişime ve gelişime açık, aydın yurttaşlar yetiştirmektir. Atatürk ilke ve inkılâplarını esas alırız. Öğrencilerimizin farklılıklarını dikkate alır ve bunun bir zenginlik olduğuna inanırız. Doğru ve etkili bir iletişimin eğitimde başarımızı artıracağına, öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerinin öncelikli olduğuna inanırız.
Biyoloji Laboratuvarı :1
08.15-16.20